Hoe kan ik jullie helpen?


Momenteel beschik ik over een uitlaatservice gericht op individuele wandelingen en bied ik maatwerk aan voor jouw reactieve hond. Ik kijk hoe honden en baasjes samen kunnen werken.

Individuele wandelingen

Jouw hond wordt mee genomen op een 1 op 1 wandeling samen met mij. 
De wandeling vindt plaats bij jullie in de buurt op vertrouwde omgeving en duurt ca. 30 minuten.
In overleg vinden er ook wandelingen plaats van ca. 60 minuten.


De hond krijgt de gelegenheid om veel te snuffelen, vaak de routes kiezen en er wordt rekening gehouden met wat de hond wel/niet kan of fijn vindt.

Dierverzorging aan huis

Wanneer u op vakantie bent of wellicht een weekendje weg zal ik met alle liefde en aandacht voor uw huisdieren zorgen. Dat kan verschillen van katten, konijnen naar slangen, spinnen. 

De zorg en de frequentie wordt bepaald in overleg met jou, zodat alles naar wens wordt gedaan.

Reactiviteit wandeling

De reactiviteit wandeling is een wandeling gemaakt voor honden die intensief reageren op bepaalde prikkels (zoals uitval gedrag naar andere honden)

We gaan samen oefenen met het gene wat de hond zo vervelend vindt, stap voor stap en tijdens het proces wordt er uitgelegd wat je het beste kan doen en waarom. Hierbij krijg je ook tips hoe om te gaan met minder fijne situaties in jullie dagelijks leven

Zo creëren we positieve ervaringen!

Was de eerste training geslaagd? Kom dan vooral terug voor een vervolg. De trainingen zullen allemaal aangepast zijn op jullie vooruitgang en daarom nooit het zelfde.

Hondenfotografie

Een fotoshoot duurt ca. 60 minuten en vindt plaats naar keuze na een overleg
De foto's worden erna uitgesorteerd en krijgt je 5 foto's, daarna krijg je de rest van de foto's te zien en is er eventueel ruimte om bij te bestellen.

Wat zijn de kosten?


- Losse wandeling 30 minuten €13,00

- Losse wandeling 60 minuten €18,00

- Reactiviteit wandeling €60

- Strippenkaart 10 wandelingen

- 25% korting voor een tweede hond op het zelfde adres


Belangrijk!
- Wandelingen dienen minimaal 24 uur van te voren te worden afgezegd, mocht dat niet het geval zijn worden de kosten alsnog in rekening gebracht

- Strippenkaarten dienen vooraf betaald te worden en zijn maximaal 3 maanden geldig na uitgifte. Ze zijn niet overdraagbaar of in te wisselen voor geld.